![]() |
Widziałam go dziś. Nie poczułam dreszczyku emocji. Nie zrobilo mi sie słabo. Nie dostałam gęsiej skórki. Nic dosłownie nie poczułam. Nic... A mowa tu o chłopcu ktorego jak myslałam Kochałam, kochałam naprawde, cały rok temu. Przyznam, czas leczy rany! Teraz w moim serduchu jest osoba ktora nie jest wcale moja. Rozumiecie? nie jest moja.. a jest moja.. jest i nie jest.. mam faceta ktory ma dziewczyne. I ja o tym wiem. I nic nie zrobie. bedzie tak jak jest. Bo przeciez jest dobrze. Moze nie raz wpadam w melancholie. Ze on jest tam, daleko, z nią, a nie ze mną. Ale kiedy jest blisko, zapominam... pocaunek... tak to jest to... Każdy kto mnie zna Ma mnie za naprawde ciepłą dziewczyne, nie wiem.. za jakies uosobienie dobra, a mowią do mnie SŁODKA. Ja żyje tak żeby każdemu zrobiło sie przykro i pusto kiedy odejde, kiedy moja iskierka przestanie sie tlić.. żeby czegoś im brakowalo.. mojego uśmiechu.. twarzy.. rąk.. ust.. Chce być zapamiętana. Moze i popełniam błędy, żyje w kłamstwie, robie coś okropnego tej drugiej, naiwnej dziewczynie, ktora mysli ze on jest tylko jej. oj myli sie.. myli.. W duszy jestem diabłem, jestem szatanem, jestem zdolna do najgorszych nieraz posunięć... Mowią PER ASPERA AT ASTRA Mowią HUMMO HUMANI LUPUS Mowią po trupach do celu... Jestem zakłamanym , słodkim Diabłem.. jestem jej przekleństwem.. Jestem zmorą z jej złych snów.. zniszcze jej zycie.. AVe... |
|
Tak napisali inni: |
26.11.2008 :: 00:13 :: ayx30.neoplus.adsl.tpnet.pl piotrek Jeżeli chce złożyć na ofiarę całopalną dar z bydła, niech weźmie samca bez skazy i przyprowadzi go przed wejście do Namiotu Spotkania, aby Pan przyjął go łaskawie. |
20.06.2008 :: 01:42 :: agu114.internetdsl.tpnet.pl Adam Ja nad Tobą zapłakałem...Zło rodzi zło, nic poza tym. Jestem w sytuacji dziewczyny o której piszesz... I co? Staję się Tobą, zakłamanym, słodkim diabłem. Tyle, że ja często wieczorami czuję... chęć (tak to dobre słowo) by skrzywdzić ją ... i ich... Tak ich... I co? I nic. Czekam. Tylko na co? Na śmierć... I co? I nic. Czekam. Tylko nie wiem na co. ... Zło rodzi zło. Zdradziłem. No dobra... jak można nazwać |
11.07.2006 :: 23:17 :: axo83.internetdsl.tpnet.pl kaha wiesz czasem chec znieszczenia innym zycia sprawia ze cale zlo obraca sie przeciwko nam...wiec uwazaj...w wolnej chwili zapraszam do mnie siasica.talk.pl =*=*paps |
Talk.pl :: Wróć |