![]() |
Moje Zycie nie ma sensu... czas wcale nie leczy ran... miłość wcale nie jest piękna!! za kazdym razem rani mnie... moze on wcale mnie nie kocha ? moze to tylko jakies bajki ? uwielbia mnie ranic... zostawic i wracac.. ja jestem głupia.. ja chce dobrze a zawsze jest źle... ![]() ![]() ![]() ![]() Ile warte są jego słowa? jednego dnia mowi kocham drugiego rani... szkoda gadać... mysle ze jego postawa jest zła i niestety moje mysli są jak najbardziej czarne... nie wiem jest mi źle!! bo ja go kocham i nie chce konczyc tego co było piękne ale jego zachowanie.. nie wiem czym sobie na to zasłuzyłam... Miłośćjest piękna ale chyba nie dla mnie ![]() A mnie nikt nie kocha ![]() ![]() |
|
Tak napisali inni: |
28.01.2005 :: 18:28 :: cqr137.neoplus.adsl.tpnet.pl Nie załamuj się. Chociaż nie wiem o co chodzi to pamiętaj, że życie nie jest takie złe jak się zdaje... ![]() Kwiatek Ps. Może zajrzysz na mojego bloga???? www.kwiatek13.talk.pl |
28.01.2005 :: 15:06 :: awv249.neoplus.adsl.tpnet.pl tygrysek a nie kwilam. co sie stalo?? kacik ciagle dziala...![]() |
27.01.2005 :: 20:53 :: bol73.neoplus.adsl.tpnet.pl Jak to życie jest bez sensu - ?? Jak możesz dla jednego kolesia tracić czas itp opamiętaj sie |
27.01.2005 :: 20:21 :: akj66.neoplus.adsl.tpnet.pl wampirek jejka. kotek, skąd ja to znam... nie łam się. i na ciebie przyjdzie pora. może to nie jest akurat ten facet? gdzieś tam czeka chłopak, który da ci tyle miłości na ile zasługujesz.głowa do góry. pozdrawiam. |
Talk.pl :: Wróć |