![]() |
Dzisiejszy dzien to po prostu koszmar... bylam w szkole na technice opisywalismy srube (dziewczyny mialy rozne skojazenia hehe) i tyle z calej lekcji wiem ze Anka sie bujnela (nie mam ani slowa o zekomej srubie hehe)... siedzialam sobie przed klasa i sobie stukalam smsa do Klaudyny... kontem oka zauwazylam ze siadl sobie kolo mnie Jurasek i czai sie zeby cos powiedziec wiec sie spytalam "co jest?" a Jurek padl przedemna na kolana i wydukal "bladam cie chodz ze mna na osiemnastke do Kondrada bo wiesz ze zerwalem z Patrycja a mamy przyjsc z osoba towazyszaca...prosze... roksa... mam tylko ciebie" (zabrzmialo to dwuznacznie) i zrobil wtedy taka slodka minke oczy mu sie zaswiecily ze sie poprostu zgodzilam... ![]() Wracajac zauwazylam wypadek...!!! autobus ktorym wracal do domu jurek zderzyl sie z tirem...!!! krzyknelam trzy slowa "o Boze Jurek...!" i rzucilam sie biegiem na miejsce zdarzenia podbieglam bylo duzo rannych jurek juz byl na noszach czekali na nastepna karetke... podbieglam do niego... wygladal tak strasznie... z rozbita glowa... ![]() tak bardzo balam sie ze to moglo sie inaczej skonczyc... tak bardzo... ![]() ![]() |
|
Tak napisali inni: |
09.02.2005 :: 18:04 :: agv140.neoplus.adsl.tpnet.pl Hej!! Chcesz żebyśmy oceniły twojego bloga?? Oczywiście wejdż na stronę ocenkiblogow.talk.pl a nie porzałujesz ![]() UWAGA: Twój blog zostanie napewno oceniony!! |
09.02.2005 :: 17:41 :: 195.205.245.46 ailene To nie Twoja wina. Wypadki chodza po ludziach. Bedzie dobrze, tylko badz przy nim. Buziaki |
09.02.2005 :: 17:38 :: bad49.neoplus.adsl.tpnet.pl miriam Hejka dzięki za komcie. Wiesz chyba zmienie adres bloga, bo nie mogę wejść na mojego blogaska. Wpisuje login i hasło i ciągle się wyświetla, że złe hsło. Normalnie idzie zwariować. Masz super blogaska. Jakby co to cię powiadomie o zmianie adresu. Pozdro. |
09.02.2005 :: 17:05 :: talk.pl![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Talk.pl :: Wróć |