![]() |
wracajac od jurka patrzylam w niebo... gwiazdy tak radosnie mrugaly...myslalam ze chociaz z radkiem mi sie ulozy ze chociaz pogadamy... ale nie..dla niego wazniejszy jest mecz...![]() ![]() ![]() |
|
Tak napisali inni: |
10.02.2005 :: 14:38 :: agu27.neoplus.adsl.tpnet.pl Dzięki za komenta!!Nie zpominaj o mnie!! rozia.talk.pl ![]() ![]() ![]() |
10.02.2005 :: 09:23 :: ahh15.neoplus.adsl.tpnet.pl Twój blog został oceniony!! Pamiętaj: www.ocenkiblogow.talk.pl!! Powiedz o nas swoim znajomym!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
09.02.2005 :: 20:43 :: cqn223.neoplus.adsl.tpnet.pl kwiatek13 Po pierwsze wszystko to co wampirek. Ale... nie powinnaś tak bardzo się przejmować - to ode mnie choć może powiesz, że w tym samym stylu. Wszyscy jednak powiedzą ci to samo: Nie warto się załamywać!!! Buziaki - KwiatekPs. Mam nadzieje, że wszystko skończy się dobrze ![]() |
09.02.2005 :: 20:11 :: anf136.neoplus.adsl.tpnet.pl kotek nie łam sie nie tylko ty masz takie problemy. co druga dziewczyna tak ma. a kazda tak jak Ty pragnie miłości. solidaryzuje sie z Toba, choć tak na prawde straciłam już wiare w prawdziwa miłość. pozdrawiam i buziaki. |
Talk.pl :: Wróć |