![]() |
witam jestem juz w troche lepszym nastroju hehe jurek sie dobrze czuje i to jest najwazniejsze ![]() |
|
Tak napisali inni: |
10.02.2005 :: 20:11 :: v20-s1.itpp.pl niom hej. widze, ze sie tu troche zmienilo. Ale na lepsze. Wesolo teraz jest ![]() Przez jakis czas mnie nie bedzie, a szkoda...wyjezdzam ![]() |
10.02.2005 :: 19:37 :: ags125.neoplus.adsl.tpnet.pl Nic nie szkodzi nawet, to się liczy, że wystartować ![]() |
10.02.2005 :: 18:51 :: cqh60.neoplus.adsl.tpnet.pl Mam pytanko: Czy jak zmieniasz szablon na blogu to musisz potem wszystko robić od początku: linki, skrypty itp.... A drugie pytanie to gdzie szukać starego kodu szablonu by go skasować i wstawić kod nowego!????? (wiem gdzie, ale nie mogę w administracji nic znaleźć!!!!....buuuu). Pomóż - Kwiatek Daj mi komenta z odpowiedzią na www.kwiatek13.talk.pl |
10.02.2005 :: 18:29 :: alp174.neoplus.adsl.tpnet.pl masz racje z tą patrycja czy jak jj tam. nich sie nie czepia. zachowuje sie jak fladra wiec niech spada, zeby nie powiedziec inaczej. pozdrawiam. ![]() |
Talk.pl :: Wróć |