![]() |
| przeprowadziłam sie!!!! nie mieszkam juz z miimi dennymi rodzicami!!! a tak konktetnie to siedze w Haffnerze (jak by ktoś nie wiedział to jest hotel mojego ojca 5 gwiazdkowy) ale jest jeszcze jeden minus widuje sie co dziennie se starym...wczorajszy wieczór miałam juz zaplanowany wlazłam do jacuzzi wźiełam załozyłam na uszy discmena i sobie fałszowałam... wystraszyłam sie zerwałam ściągnełam słuchawi a tu patrze Mateusz... zaczełam na niego wrzeszczeć ze nie wie ze sie puka i zeby wynosił sie z łazienki a mi sie az zal chlopaka zrobiło podeszłam do niego przytliłam go noi jak narazie to tyle co sie wydarzyło napisze wam pod wieczor moze jak sie skończył moj dzień ... oczywiście jak będe miała czas |
|
|
| Tak napisali inni: |
| 14.02.2005 :: 14:07 :: xdsl-530.zgora.dialog.net.pl |
| 14.02.2005 :: 13:55 :: anf129.neoplus.adsl.tpnet.pl fajnie ze nie mieszkasz ze starymi. ja juz sie nie moge doczekac kiedy dostane wlasne lokum. ehe. mateusz wydaje sie być niesamowicie slodki. heh pozdrowka. |
| 14.02.2005 :: 13:41 :: 17.grs-3.g1.pl ps.na tej foci to nie ja :-) |
| 14.02.2005 :: 13:35 :: 17.grs-3.g1.pl FAJNY BLOGASEK!GRATULUJE ILOSCI ZEBRANYCH WALENTYNEK!POZDRO I WPADNIJ DO MNIE :-) |
| Talk.pl :: Wróć |