![]() |
przeprowadziłam sie!!!! nie mieszkam juz z miimi dennymi rodzicami!!! a tak konktetnie to siedze w Haffnerze (jak by ktoś nie wiedział to jest hotel mojego ojca 5 gwiazdkowy) ale jest jeszcze jeden minus widuje sie co dziennie se starym...wczorajszy wieczór miałam juz zaplanowany wlazłam do jacuzzi wźiełam załozyłam na uszy discmena i sobie fałszowałam...![]() wystraszyłam sie zerwałam ściągnełam słuchawi a tu patrze Mateusz... zaczełam na niego wrzeszczeć ze nie wie ze sie puka i zeby wynosił sie z łazienki ![]() ![]() a mi sie az zal chlopaka zrobiło ![]() podeszłam do niego przytliłam go ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() noi jak narazie to tyle co sie wydarzyło napisze wam pod wieczor moze jak sie skończył moj dzień ... oczywiście jak będe miała czas ![]() ![]() |
|
Tak napisali inni: |
14.02.2005 :: 14:07 :: xdsl-530.zgora.dialog.net.pl![]() |
14.02.2005 :: 13:55 :: anf129.neoplus.adsl.tpnet.pl fajnie ze nie mieszkasz ze starymi. ja juz sie nie moge doczekac kiedy dostane wlasne lokum. ehe. mateusz wydaje sie być niesamowicie slodki. heh pozdrowka. ![]() |
14.02.2005 :: 13:41 :: 17.grs-3.g1.pl ps.na tej foci to nie ja :-) |
14.02.2005 :: 13:35 :: 17.grs-3.g1.pl FAJNY BLOGASEK!GRATULUJE ILOSCI ZEBRANYCH WALENTYNEK!POZDRO I WPADNIJ DO MNIE :-) |
Talk.pl :: Wróć |